Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Reactivació del comerç de proximitat amb la campanya #JocomproaBanyeres

Establiments comercials de Banyeres, amb l’acompanyament de la Cambra de Comerç de Tarragona,  llencen un campanya de dinamització a les xarxes social, des de l’11 al 20 de juny, amb el lema “#JoComproaBanyeres” per reactivar i posar en valor el teixit comercial tradicional i de proximitat davant la nova realitat que imposa la crisi del coronavirus

La campanya “#jocomproaBanyeres” és una mesura de reactivació comercial per pal·liar els efectes de la Covid-19 amb l’objectiu de recuperar, dinamitzar i fer créixer l’economia municipal.

La campanya és fruit de la formació dirigida als comerços locals que s’ha impartit recentment per aprofitar les xarxes socials i dissenyar noves estratègies que contribueixin a posar en valor el comerç de proximitat i el sector de serveis en general.

Aprofitem l’oportunitat per fer extensiva la crida a tots aquells veïns i veïnes que comprin durant el període de l’11 al 20 de juny a Banyeres a fer servir l’etiqueta #jocomproabanyeres i enfortir la cohesió de la nostra vila.

Descobriu el llistat d’establiments i promocions AQUÍ