Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Termini pagament IBI i Taxa de subministrament d’aigua

Recordeu que el dia 30 de juny, si no teniu els tributs domiciliats, és el darrer dia per tramitar el pagament de l’IBI, rústic i urbà, i de la taxa de subministrament d’aigua corresponent al consum del primer trimestre. Aquests tributs els podeu fer efectius mitjançant la carta de pagament que haureu rebut al vostre domicili. En el cas de no haver rebut la carta, us podeu adreçar a l’Ajuntament per sol·licitar-ne un duplicat.

Per aquelles persones que tingueu els tributs domiciliats, aquests es carregaran al vostre compte bancari el pròxim dia 15 de juny.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès informa que el període de pagament dels Impostos i les Taxes Municipals per l’exercici 2021 s’estableix segons el següent quadre: