Banyeres del Penedès ja torna a tenir el servei de vigilància d’estiu

El servei ha començat aquest cap de setmana amb tasques diàries de vigilància dinàmica discontínua per a tots els nuclis i durarà fins al setembre. L’objectiu és la vigilància dels edificis i diverses zones municipals a fi de fer complir les normes de civisme i les mesures de seguretat, sempre amb coordinació amb el cos de Mossos d’Esquadra.

Aquest cap de setmana ja s’han fotografiat i denunciat diversos vehicles mal estacionats que causaven molèsties i interrompien la circulació en el cas que es produís una emergència. Per tal d’evitar disgustos i sancions econòmiques, es demana a tots els veïns i veïnes que compleixin amb la normativa i que no aparquin en zones on està prohibit, com passos de vianants o sobre les voreres. Esperem que aquestes dues denúncies d’aquest cap de setmana siguin les primeres i les últimes.

Banyeres del Penedès aposta per un poble cívic!!