Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Inici de curs 2021-2022 a l’Escola Bressol

És temps de començar de nou i, mirant enrere, hem valorat  tot el camí recorregut i l’evolució de la pandèmia i, estem molt satisfetes de la tasca realitzada en el curs anterior. Ara, és temps de reprendre el següent curs escolar mirant cap endavant i donant continuïtat a l’Escola Bressol garantint  l’educació infantil  i la conciliació familiar.

En la primer cicle d’educació infantil, de 0 a 3 anys, els infants estan en un període crucial del seu desenvolupament psicomotor. L’escola bressol li ofereix la mobilitat, la descoberta de l’entorn i la interacció social com a fonament en el seu procés de maduració.

En aquest curs, continuarem  amb les mesures sanitàries de prevenció que siguin necessàries i garantirem la funció social de l’educació, dins de  la màxima normalitat possible.

Tindrem molt en compte les directrius del Departament d’Educació, les de Sanitat i les de les Autoritats Municipals. La finalitat és desenvolupar de la millor manera possible la tasca educativa dins dels paràmetres de màxima seguretat i, afavorir el desenvolupament personal i social de l’infant.