Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

L’alcalde Amadeu Benach rep al president de la Generalitat Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, on s’ha reunit amb el delegat del govern al Penedès, David Alquézar i amb l’alcalde, Amadeu Benach a qui ha expressat la seva complicitat i suport amb el municipi i amb la comarca. “Som molt conscients que el Baix Penedès és una de les comarques en què el Govern ha de centrar molt l’atenció, amb tots els reptes econòmics i socials”, ha afirmat, alhora que ha destacat que també “és una comarca amb moltes oportunitats”.

Entre aquestes oportunitats, el cap de l’Executiu s’ha referit a les infraestructures, en algunes de les quals hi participa també la Generalitat. Ha afegit que “la clau és seguir treballant en la diversificació econòmica, no només en l’àmbit industrial”. I ha explicat que aquesta diversificació “s’ha de poder gestionar des del punt de vista territorial”.

També ha signat el llibre d’honor del consistori i ha rebut de la mà de l’alcalde un obsequi. Posteriorment el president Aragonès, l’alcalde Amadeu Benach i David Alquézar com a delegat del govern al Penedès s’han reunit per tractar els temes relacionats amb el municipi i la comarca.