Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

S’obre la convocatòria per sol·licitar el transport escolar per alumnes de batxillerat i cicles formatius

A partir del dia 16 de setembre, es podrà sol·licitar el servei mitjançant el formulari que trobareu a la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès, a l’apartat de «destacats», Sol·licitud de servei de transport escolar (Batxillerat i Cicles formatius).

Cal omplir la sol·licitud i adjuntar obligatòriament els DNIS/NIES del tutor/a i alumne i el  document de «MANDAT DE CÀRREC», que el trobareu més avall, signat pel titular del compte i amb segell del banc.

La sol·licitud del servei NO IMPLICA que es pugui utilitzar de manera immediata i que disposi de plaça. El Consell Comarcal informarà a les famílies via SMS de la data en la que poden començar a utilitzar-lo.

Les places són limitades, així que s’admetran les sol·licitud per ordre d’entrada al Registre.

Aquelles sol·licituds que no es puguin admetre, quedaran el llista d’espera i s’avisarà a mesura que quedin  places  lliures.

El servei es cobrarà a l’inici del mes mitjançant rebut bancari i té un cost de 30 € mensuals per alumne.