Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Adhesió a l’acció conjunta contra les tarifes elèctriques

Aquest divendres, 8 d’octubre, es tancarà l’enllumenat públic d’alguns edificis i monuments de les 22 a les 22.30 hores.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès se sumarà a la iniciativa per protestar contra l’augment continuat de les tarifes elèctriques. La iniciativa és que aquest divendres, dia 8 d’octubre, els municipis que s’afegeixin a la iniciativa apaguin l’enllumenat públic des de les 22 fins a les 22.30 hores; a Banyeres del Penedès hi donarem suport i, per tant, es tancarà l’enllumenat públic d’alguns edificis i monuments del municipi.

Des de l’Ajuntament animem a tots els veïns i veïnes a seguir la iniciativa i aplicar la mateixa mesura a les respectives llars.