Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament Banyeres del Penedès adverteix de falses revisions d’aigua

El consistori alerta als veïns que s’ha detectat trucades i visites de presumptes revisors d’aigua no autoritzats.

Els ajuntaments de Banyeres i Llorenç del Penedès emeten un avís conjunt en què demana precaució a la població després que s’ha detectat falsos revisors de l’aigua als dos municipis. Per això, es fa una crida a la màxima alerta i a avisar veïns i coneguts per tal que no acceptin aquestes revisions i encara menys pagar-les.

Recentment algunes llars de Banyeres i Llorenç del Penedès han rebut la trucada o la visita de suposats “inspectors de la companyia d’aigües” vestits amb armilla groga, per tal de realitzar una analítica/revisió a domicili. Per això es recomana als veïns de Banyeres i Llorenç del Penedès màxima precaució abans de deixar accedir ningú al domicili.

Finalment, recordem que la gestió de l’aigua a Banyeres i Llorenç del Penedès és municipal i que el servei no està gestionat per cap empresa.