Júlia Bóveda, campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica individual

La Banyerenca Júlia Bóveda Gutiérrez del Club Rítmica Vilafranca es va endur la medalla d’or en el Campionat Nacional Base celebrat a Saragossa del 20 al 24 d’abril.

La gimnasta alevina del 2011 va realitzar un exercici de maces que va ser meritori de la millor nota de la seva categoria situant-se en la primera posició entre les 136 gimnastes participants, proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya.

La Júlia practica la gimnàstica rítmica des dels cinc anys, a nivell federat des dels vuit anys i actualment està en el programa de seguiment i tecnificació del CAR de Sant Cugat.

Durant aquesta temporada ha obtingut la millor nota en el Campionat de Catalunya classificatori pel campionat d’Espanya i també s’ha endut l’or en la Fase Final de la Copa Catalana.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès et volem felicitar per l’èxit aconseguit i desitjar tota la sort del món en els reptes que tinguis al davant! Enhorabona!