Bona feina i amb transparència

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha aconseguit doblar la seva puntuació en matèria de transparència, en l’estudi anual que realitza la plataforma InfoParticipa.

Aquesta plataforma pretén proporcionar a les entitats criteris i eines per a fer una comunicació transparent i de qualitat.

Els indicadors per al seu compliment són plantejats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, atorgant anualment un segell distintiu en cas de superar el 80% d’un total de 52 indicadors.

El segell valora i puntua aspectes que tenen a veure amb l’acció de govern i la normativa, els contractes, els convenis i les subvencions, la gestió econòmica, la informació institucional i organitzativa, la participació, els serveis i els tràmits.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès va ser avaluat durant el 2020 amb un 34% i enguany ha aconseguit una puntuació del 73,08%, doblant la seva puntuació i situant-se com el quart millor municipi de la comarca en matèria de transparència, només per sota de Calafell, el Vendrell i Cunit.

Com alcalde de Banyeres del Penedès, felicito a totes les persones que fem possible que el nostre ajuntament sigui proper i transparent.

Amadeu Benach i Miquel

Alcalde

Banyeres del Penedès a Maig de 2022.