Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Banyeres i l’Escola Mare de Déu del Priorat se sumen al programa Dents Fortes i Sanes 

La iniciativa organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya pretén prevenir malalties bucals en els més joves 

Aprendre bones rutines d’higiene bucodental és fonamental per la salut bucal dels més joves. És per això que l’Ajuntament de Banyeres i l’Escola Mare de Déu del Priorat s’uneixen al programa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya “Dents Fortes i Sanes” 

Aquest programa destinat als alumnes de 1r de primària, té l’objectiu de prevenir la càries i altres malalties de la boca fomentant el raspallat de les dents així com establir uns hàbits essencials de la salut bucodental. Per començar a inculcar aquests valors, el passat 5 de maig els alumnes van rebre un estoig d’higiene bucodental amb un raspall de dents i un tub de pasta fluorada. 

La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i fer-la de forma rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia. Considerem que els alumnes de 1er de primària tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir hàbits de salut bucodental per a la resta de la vida.