El civisme és cosa de tots! Fem una crida al civisme!

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès fa a una crida al civisme en pro de la convivència i treballa per acabar amb actes vandàlics i incívics com llençar deixalla fora del lloc adequat, que comporta un risc i una despesa a tots els veïns i veïnes del municipi.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès tornem a denunciar públicament els actes incívics. Setmana rere setmana ens trobem abocaments il·legals i abandonaments de deixalles a la via pública, és per aquest motiu que demanem que s’actuï amb civisme i responsabilitat amb els residus que es generen.

Demanem respecte pel nostre entorn, començant pel més proper, la cura de l’espai comú, del mobiliari, la recollida de brutícia, etc. Una actitud cívica, dintre de la nostra vila ajuda afavorir relacions més sanes i respectuoses, minimitzant l’aparició de conflictes i millora de les relacions entre el veïnatge.  

Recordem que des de l’ajuntament s’ofereix el servei setmanal i gratuït de recollida d’andròmines porta a porta. Aquest servei es fa cada dijous i es pot sol·licitar fins al dia abans al telèfon 977.67.13.50 en horari de 9 a 14 h.  A més, fem una crida a tots els veïns i veïnes per tal que si s’observa una actitud incívica es faci una foto i s’enviï al telèfon d’emergències municipals i l’Ajuntament tramitarà la denúncia. 

Lluitem plegats contra qui no estima el nostre poble.