Avís en referència al del darrer robatori amb força

Aquest matí s’ha produït un robatori amb violència al municipi de Banyeres del Penedès, quan dos individus que anaven en una moto (una enduro de 125 c) han realitzat una estirada a una ciutadana d’edat avançada per robar el penjoll que portava al coll.

Es té constància que anaven amb un cas fosc i un altre casc blanc i colors i que la moto era de color blanca i taronja.

Des de l’Ajuntament i amb el suport del cos de Mossos d’Esquadra, s’està fent un seguiment exhaustiu de cas per fer-hi front i s’ha reforçat el servei.

En el ben entès que la col•laboració ciutadana és també una factor clau per a pal•liar aquesta problemàtica, us recordem que el número de telèfon d’emergències és el 112 o podeu trucar el número d’emergències de l’Ajuntament 626 50 33 63.