Banyeres del Penedès reivindica el 25N

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones i l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha organitzat la lectura del manifest per conscienciar sobre la violència que pateixen les dones només pel fet de ser-ho.

Així, el mateix dia 25 de novembre es portarà a terme la lectura del manifest a la Plaça de l’Ajuntament, a les 11.30 h, a càrrec de Yolanda Almagro, doctora en psicologia i professora del curs de memòria cognitiva que s’imparteix al centre cívic Ernest Lluch, i l’acompanyaran algunes de les alumnes del curs que també llegiran algun fragment del text.

Des l’Ajuntament treballem per promocionar activitats de sensibilització i prevenció de violències masclistes, i seguirem treballant en l’acompanyament a les dones en el municipi, perquè Banyeres sigui un poble lliure de violències masclistes.

Consulta el manifest AQUÍ