L’accés de patinets elèctrics al transport públic, prohibit temporalment 

A partir del dia 1 de febrer de 2023 no es podrà accedir als vehicles ni a les instal·lacions de transport públic amb patinet o monocicle elèctric. 

Per motius de seguretat, els operadors de transport públic modifiquen temporalment les condicions generals d’utilització dels seus serveis de manera que es contempli aquesta prohibició  
   
Amb aquesta decisió preval el principi de seguretat preventiva que regeix per als operadors quant a la protecció de les persones usuàries, del personal que treballa al servei de transport públic i les seves instal·lacions. Fins que no es conclogui en quines condicions es garanteix la seguretat d’aquests vehicles de mobilitat personal, s’opta per no permetre’n el seu accés. Durant aquest període s’elaborarà una proposta de regulació sobre l’accés al transport públic de patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal. 

Cal destacar que la prohibició d’accés no afecta a bicicletes i cadires de rodes perquè no són VMP.