Dia de la Internet Segura


El 7 de febrer se celebra una nova edició del Dia de la Internet Segura. El 2023, a més a més, és una fita especial, perquè ja fa vint que aquesta cita mobilitza més de 180 països amb un objectiu: treballar de manera conjunta per garantir una Internet més segura per a infants i joves.

Al llarg de les darreres dues dècades, Internet ha canviat moltíssim. L’espiral de digitalització, que ens facilita tant i tant la vida diària, també ve acompanyada d’un costat fosc, unes ciberamenaces davant les quals cal ser-ne conscient i saber reaccionar i lluitar.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès es treballa per fer un front comú, transnacional i transgeneracional, per reclamar el paper actiu de totes i tots, des de la ciutadania fins a les grans institucions i corporacions, per assolir una Internet millor, més segura i més neta.

El Dia de la Internet Segura és una oportunitat per treballar conjuntament les virtuts de les tecnologies. Us animem a visitar l’espai web.