Banyeres del Penedès es prepara per celebrar la Festa Major de Santa Eulàlia

Com és habitual per aquestes dates Banyeres del Penedès celebra la seva Festa Major d’Hivern en honor a la seva patrona. Els actes tindran lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer.  

El dissabte 11 de febrer a les 12 h el consistori ampliarà el projecte “Museu al Carrer”, amb la inauguració de “Tres Pensaments d’en Josep Cañas”. La inauguració del primer pensament serà a la Plaça Onze de Setembre, el següent pensament a inaugurar estarà a la Plaça del Centre Cívic Ernest Lluch i finalment, el darrer pensament, a la Plaça de l’Om. 

El mateix dia a les 13 h el Museu Josep Cañas serà la seu per la inauguració de l’exposició temporal “Ramona”. Aquesta proposta és un homenatge a la companya i musa de l’artista, en una mostra de suport a la seva vida i trajectòria professional.  

L’endemà, diumenge 12, la jornada s’iniciarà a les 10.30 h al costat del Parc del Patufet amb la plantada dels pins de la campanya de Nadal.

L’església Parroquial de Santa Eulàlia realitzarà la missa en honor a la patrona Santa Eulàlia a les 11.30 h, i tot seguit tindrà lloc el concert a càrrec de la Cobla Ressò dels Dansaires del Penedès, amb la participació de la Colla Sardanista Dansaires del Penedès.  

La Festa Major de Santa Eulàlia finalitzarà diumenge a les 18.30 h, amb el concert a la Societat Nova. Els membres de Jazzul Trio seran els encarregats de posar música a l’acte amb versions de pop, soul i clàssics de jazz.