Programa primera experiència

El programa Primera Experiència ofereix 12 mesos en contracte PER L’OBTENCIÓ DE LA PRÀCTICA PROFESSIONAL, en aquest cas al Consell Comarcal del Baix Penedès i la URV. Inici final de març de 2023. Candidatures fins el 3 de març 

Requisits: 

  • Ser menor de 30 anys. 
  • Estudis finalitzats (amb un termini màxim de 3 anys o 5 anys en el cas de persones amb discapacitat).
  • Estar inscrit/a al SOC amb totes les dades i estudis actualitzats. 900 800 046 (8h a 14h). 

Quines vacants hi ha?

  • Informàtic/a: estudis de CFGM sistemes microinformàtics o bé FPGS tècnic/a informàtic. Funcions: instal·lació i configuració de màquines, equips comunicació i telefonia; instal·lació i actualització software; resolució problemes ofimàtics; reparació bàsica hardware. 
  • Integrador/a social: estudis CFGS d’Integració Social. Funcions: cribratge primeres acollides; suport a acció comunitària; projecte Bon Dia; dinamització activitats a joves, gent gran, col·lectius especials dificultats; acompanyament a realitzacio tràmits a persones amb manca d’habilitats socials.  
  • Tècnic/a de turisme: estudis de Grau en Turisme. Funcions: seguiment del projecte creació “Xarxa d’Autocaravanes del Baix Penedès”; seguiment dels diferents projectes turístics comarcals; Difusió activitats relacionades amb el turisme a la comarca; Actualització pàgina web turisme comarcal; coordinació amb ajuntaments de la comarca àmbit turisme i altres.
  • Tècnic/a d’arxiu i digitalització: estudis Grau d’Història o Grau en Humanitats. Funcions: classificació i inventari de fons documentals; utilització programari específic d’arxius; Digitalització de documentació històrica; Gestió de documentació de l’Arxiu.
  • Tècnic/a xarxa de sanejament: estudis GSFP Medi Ambient, o similar. Funcions: cens activitats; revisió sol·licituds permisos abocaments; inspeccions tècniques. 
  • Pedagog/a: estudis Grau en Pedagogia o altres a valorar Grau en Educació Primària, Grau en Educació Infantil, Doble Grau d'Educació Infantil i Educació Primària, Grau en Anglès, Grau en Infermeria, Grau en Educació social, Grau en Gestió d’informació i documentació digital, Grau en Comunicació Audiovisual, Graduat en Disseny. Oferta de la URV. 

Inscripcions a l’enllaç https://forms.gle/hsmTyUDWz3HEt6UG6