Mercat ambulant dels diumenges

Un cop vàrem entrar a l’ajuntament, la nostra intenció va ser intentar redreçar el desgavell que teníem a l’entrada de Banyeres en el conegut mercat del diumenge i tota la brutícia i les il·legalitats que portava. No hem parat per trobar noves solucions i propostes.

Ara amb la nova proposta de millora urbana i organització del sector S-1, “Camí de l’Arboç”, ja s’ha parlat amb la Generalitat i amb l’acord de les dues parts es farà unes sessions d’espais perquè Banyeres pugui ubicar un mercat ambulant proper al nou supermercat.

Aquest espai disposarà de WC i un tancament a tot el voltant amb una sola entrada. Garantint una millor netedat i sobretot seguretat d’accés. Al mateix temps, estem treballant perquè a part del mercat del diumenge, els dissabtes al matí els veïns i veïnes puguin gaudir d’un mercat de segona mà dins el mateix recinte. Amb aquestes millores es pretén reactivar els caps de setmana d’una manera ordenada i ben segura.

Amadeu Benach i Miquel
Alcalde