Griselda Serret, campiona d’Europa de marxa

  • L’atleta de Banyeres del Penedès aconsegueix l’or per equips a la cita sub20 celebrada a Podebrady, a la República Txeca

L’atleta de Banyeres del Penedès Griselda Serret s’ha proclamat amb el títol de campiona d’Europa per equips sub20 de marxa formant part de la selecció espanyola a la cita disputada a Podebrady, a la República Txeca.

Serret va atorgar uns valuosos punts a l’equip després de ser cinquena a la prova individual amb un crono de 48 minuts i 35 segons, després de remuntar al tram final de la cursa des de la vuitena posició en què havia oscil·lat al llarg del recorregut. Va suposar a més per a ella la millor marca personal a la distància dels 10 quilòmetres.

Des de l’Ajuntament de Banyeres felicitem a l’esportista local per aquest gran èxit esportiu.