Banyeres del Penedès se suma al Festival EVA

Avui divendres 2 de juny es dona el tret de sortida oficialment a la 19a edició del Festival EVA, que acollirà 84 espectacles en 30  municipis del Penedès durant el mes de juny. A Banyeres del Penedès arriba el dia 9 de juny amb la producció d’Almudena Francés  i l’espectacle A poc a poc. L’acte serà a les 19 hores al Parc del Pujolet. 

En aquesta edició, l’EVA continua apostant per espectacles en petit format i de proximitat dedicats a la narració, la tradició i el poder de la paraula. Destaquen les propostes de narració per adults, amb obres narratives, poètiques, de contes o lletres de cançons. El festival també tindrà un eix musical, amb propostes de diferents estils, i un ventall d’espectacles enfocats al públic familiar amb la voluntat d’anar incorporant nous públics en cada edició. 

El Festival EVA compta amb nombrosos espectacles reconeguts amb premis de crítica i públic.

Podeu consultar tota la programació a www.enveualta.com