Es pot realitzar l’abonament de la piscina fins dimarts 4 de juliol

Les persones que no tinguin l’abonament aquest cap de setmana i accedeixin a la piscina, se’ls descomptarà el preu de l’entrada quan tramitin l’abonament de la temporada.  

A causa de la rapidesa i incidències en les quals s’ha hagut de treballar aquest any en l’obertura de la piscina i els abonaments, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha decidit donar més marge de pagament a les persones usuàries durant un període de 4 dies.

D’aquesta manera aquelles persones que avui, divendres 30 de juny, no han pogut treure l’abonament de temporada de la piscina, tindran temps fins dimarts 4 de juliol per tramitar-lo. 

Totes les persones que aquest cap de setmana, dilluns i dimarts paguin entrada a la porta de la piscina i després tramitin l’abonament, es descomptarà el preu de l’entrada en el pagament d’aquest (indispensable guardar els resguards de les entrades de la piscina).

Recordeu que els abonaments es faran presencialment al Centre Cívic de Banyeres.