Ja es poden realitzar els abonaments per la piscina municipal

Enguany la piscina de Banyeres del Penedès s’obrirà aquest dissabte 1 de juliol fins al dia 10 de setembre.

Des de l’Ajuntament de Banyeres s’ha decidit facilitar l’accés a les piscines municipals aquest estiu per tal de trobar un refugi climàtic, sobretot en períodes de puntes de calor i episodis de temperatures extremes, per a tots els veïns i veïnes. Amb l’objectiu de buscar aquest confort tèrmic per a famílies, infants i joves del municipi, s’ha decidit que l’abonament sigui molt econòmic, només 36 euros per tota la temporada. Per aquesta raó, també només s’ha optat per una modalitat d’abonament per a totes les persones usuàries.

Des d’avui mateix ja es pot tramitar l’abonament al Centre Cívic (biblioteca). Recordeu que l’horari del Centre Cívic del mes de juliol serà: de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19.30 hores. Per tramitar l’abonament de temporada, cal portar fotocòpia DNI i foto carnet. El pagament es farà per transferència a l’ajuntament, però ja s’està tramitant per poder pagar en datàfon el més aviat possible.
L’entrada a la piscina per a dies concrets es realitzarà a la mateixa instal·lació.

PREUS:
Abonament temporada: 36 euros
Preu entrada dia: 3 euros
Entrada gratuïta fins a 3 anys.
DATA D’OBERTURA I DE TANCAMENT:
Obertura: 1 de juliol
Tancament: 10 de setembre
HORARIS DE BANY: d’11 a 20 h.