El civisme és cosa de tots! Fem una crida al civisme! 

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès fa a una crida al civisme en pro de la convivència i treballa per acabar amb actes vandàlics i incívics dels darrers dies com fer malbé un gronxador per a la canalla del poble. Fet que comporta un risc i una despesa a tots els veïns i veïnes del municipi.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès tornem a denunciar públicament els actes incívics. Setmana rere setmana ens trobem actes incívics com trencar un gronxador d’un parc infantil, grafitis… destrosses que suposen una despesa en les arques públiques, en concret el gronxador suposarà 7.000 euros extres al pressupost. És per aquest motiu que demanem que s’actuï amb civisme i seny.

Demanem respecte pel nostre entorn, començant pel més proper, la cura de l’espai comú, del mobiliari, la recollida de brutícia, etc. Una actitud cívica, dintre de la nostra vila ajuda a afavorir relacions més sanes i respectuoses, minimitzant l’aparició de conflictes i millora de les relacions entre el veïnatge.

Fem una crida a tots els veïns i veïnes per tal que si s’observa una actitud incívica es faci una foto i s’enviï al telèfon d’emergències municipals i l’Ajuntament tramitarà la denúncia.

Lluitem plegats contra qui no estima el nostre poble. Prou a l’incivisme!