Jornada participativa del Pla d’Impuls de l’Esport Femení

Jornada participativa del Pla d’Impuls de l’Esport FemeníEls regidors d’esports dels ajuntaments de Banyeres del Penedès i l’Arboç van assistir el passat dijous a la tarda a la Jornada participativa del Pla d’Impuls de l’Esport Femení celebrada a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya a Barcelona.

Es tracta d’una estratègia global que afronta el repte de promocionar la presència femenina en tots els àmbits i nivells de l’esport així com d’assegurar que aquesta tingui lloc en condicions d’igualtat efectiva.

Els eixos principals d’aportació d’idees de la jornada per promoure l’esport femení van ser: la participació, lideratge i professionals de l’esport, visibilitat, esport segur, governança i formació, sensibilització i recerca.