El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la inscripció dels cursos de català del segon trimestre 2023-2024

Les inscripcions seran del 19 al 21 de desembre i les proves de nivell s’han de demanar aban

Les inscripcions seran del 19 al 21 de desembre i les proves de nivell s’han de demanar abans

Del 19 al 21 de desembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d’inscripció als cursos de català per a adults per al segon trimestre del curs 2023-2024. Concretament, el19 de desembre s’inscriuran als cursos els alumnes preferents (antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos) i el 20 i 21 de desembre s’hi matricularà la resta de persones que tinguin interès a aprendre català. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, des del nivell A1 fins al C1, en modalitats tant presencials com en línia. L’oferta detallada sobre els cursos, les localitats i els horaris es pot consultar al cercador web.

El tràmit de matriculació es pot fer en línia. Els interessats s’han d’adreçar a inscripcions.cpnl.cat. S’atendran presencialment o telefònicament, a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, els casos que no es puguin solucionar a través del web.

Abans de la inscripció, fins al 15 de desembre, hi haurà obert un període de determinació de nivell. Es tracta d’una forma de confirmar els coneixements previs de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s’adeqüi al seu nivell. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d’un certificat oficial de català o si no s’ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

El CPNL al Baix Penedès:

  • Servei de Català del Baix Penedès. Pl. del Centre, 5 – 43700 El Vendrell.  Tel. 977 157 175 baixpenedes@cpnl.cat 
  • Oficina de Català del Vendrell. Carretera de Santa Oliva, 27-35 – 43700 El Vendrell.  Tel. 977 640 015 elvendrell@cpnl.cat
  • Oficina de Català de Calafell. Av. Generalitat, 1. Cal Bolavà – 43820 Calafell.  Tel. 977 699 078 calafell@cpnl.cat