Banyeres del Penedès participa en la celebració dels 30 anys de Jove Baix Penedès

Aquest passat dissabte, 6 d’abril, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, representat per la regidora de Joventut, Anna Jané, i la tècnica, Manoli Márquez, va participar en la festa dels 30 anys del Jove Baix Penedès celebrada a Cunit. Una festa molt emotiva i plena de records. L’acte era obert a tothom i va comptar amb la presència del conseller de Drets Socials, senyor Carles Campuzano.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès forma part de Jove Baix Penedès des de l’any 2025, un projecte comarcal de treball en xarxa entre el Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca sorgit l’any 1994 per teixir unes polítiques de joventut conjuntament. En aquest projecte es treballen accions de diferents àmbits, sempre a partir de les necessitats dels municipis, amb la finalitat d’optimitzar recursos i serveis.

Tot aquest treball es porta a terme amb els joves i per als joves de la comarca i dels municipis, fomentant la participació juvenil, amb metodologies que integren a les persones joves dins de la presa de decisió de les activitats que es portaran a terme, també es fan activitats a centres educatius, espais joves per promoure l’emancipació juvenil dins de la comarca del Baix Penedès.


Des de Banyeres volem felicitar a Jove Baix Penedès per aquests 30 anys i per la feina que fan dia a dia.