L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aconsegueix el Segell Infoparticipa que premia la transparència

L’alcalde, Amadeu Benach, va recollir el passat dimarts 9 d’abril el guardó a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en l’acte de lliurament d’aquest distintiu que atorga el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa i a la qualitat de la informació de les webs de les institucions.

El segell és un reconeixement a la qualitat i la transparència de la informació pública local que es porta a terme des de l’Ajuntament. En aquesta ocasió, Banyeres del Penedès es converteix en un dels 129 ajuntaments (només 2 de la nostra comarca: Calafell i Banyeres) dels 949 que hi ha a Catalunya, que ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa 2023.

Ha sigut un gran repte i assoliment per part d’aquest Ajuntament, compromès amb la transparència, i un bon exemple de bones pràctiques i de treball per la ciutadania.

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès continua apostant per la transparència perquè la confiança de la ciutadania en les institucions està molt relacionada amb la informació accessible i transparent.