Griselda Serret, campiona del món de marxa sub20 amb la selecció espanyola

L’atleta de Banyeres del Penedès ha ocupat la sisena posició individual en els 10 quilòmetres marxa

L’atleta local Griselda Serrat s’ha proclamat campiona del món sub20 amb la selecció espanyola dels 10 quilòmetres marxa en el Campionat del Món que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a la ciutat turca d’Antalya.
La marxadora de Banyeres ha quedat en sisena posició individual amb un temps de 46’12, que és el seu millor registre personal i rècord sub20 del club. Davant seu les marxadores estatals Aldara Meilán, en segona posició amb un temps de 45’12”, i Sofia Santacreu, tercera amb 45’17”, han completat un excel·lent campionat que les ha portat a dalt de tot del podi.
Des de l’Ajuntament volem felicitar a la Griselda per aquest gran triomf i per l’esforç i la dedicació que demostra dia a dia en el seu esport! Enhorabona!