Serveis

Menjador

En el període de 0-3 anys tenim present que l’alimentació dels infants va evolucionant al llarg de l’estada a l’escola bressol, segons les necessitats nutritives i les habilitats personals.

Tot i que és una necessitat bàsica, és també un gran moment educatiu on treballem hàbits d’alimentació i una actitud positiva davant el menjar.

En els moments dels àpats creem un clima tranquil i relaxat per gaudir del que mengem, vetllem perquè sigui una activitat de plaer i que estimuli el desenvolupament de l’infant promovent les relacions afectives i els comportaments propis de la nostra societat.

Oferim un horari de menjador de 12:30h a 15h. El cost del menú és de 6,30€ si es queda fix i de 7,00€ si es queda esporàdicament.

Permanències

A l’Escola Bressol disposem de servei de permanències en dues franges horàries diferents:

Permanència matí
Aquesta permanència funciona de 8h a 9h del matí. Aquesta hora està dividida en quatre franges horàries (de quarts d’hora), és a dir, cada quart d’hora val 0,50€ i es pagarà només els quarts d’hora que facin servir, que pot ser des de 0,50€ fins a 2€.

Permanència migdia
Aquesta permanència funciona des de les 13h fins les 14h de la mateixa manera que de 8h a 9h en quatre franges horàries.

L’estiu a l’Escola Bressol

Aquest període comença després d’acabar el calendari escolar i continua fins al juliol.

L’horari pels infants és de 9h a 13h amb servei de permanència al matí de 8h a 9h i el servei de menjador de 12:30h. a 15h.