Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Donació de sang a Banyeres

El passat divendres 22 de juliol, el Banc de Sang i Teixits va estar a Banyeres del Penedès.

La campanya la va promulgar la delegació de Donants de Sang de Banyeres i en el seu nom en Joan A. Rey, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, Ràdio Banyeres i els comerços del poble. Fins aquest moment el número de donacions sempre havia estat entre 23 i 25 i aquesta vegada i per primer cop, la Campanya de Donació de Sang a Banyeres ha estat un èxit de participació. De fet han estat 34 donacions reals, més 6 oferiments (els quals també es compatibilitzen), és a dir 40 donacions de sang i el més important és que hi ha 7 nous donants a Banyeres. Des del Banc de Sang i Teixits volen agrair la participació i solidaritat dels veïns i veïnes de Banyeres i que els resultats obtinguts siguin un punt de partida per properes campanyes.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *