Diada Nacional de Catalunya 2011

Aquest any a Banyeres del Penedès, els actes de la Diada Nacional de Catalunya van començar divendres dia 9 de setembre amb la inauguració de l’exposició “Espines i Flors” de Josep Cañas, al Centre Cívic de Saifores, en el marc de commemoració del desè aniversari de la mort del fill il·lustre de Banyeres.
Aquest primer acte va comptar amb l’assistència d’una quarantena de persones que van poder participar a la lectura dels pensaments de Josep Cañas i la presentació va anar a càrrec de l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras i en Joan Jané dels Amics de Josep Cañas. Al finalitzar es va fer un petit refrigeri.
El dissabte dia 10 de setembre i al nucli de Saifores es va fer un sopar popular on més de 150 persones van poder gaudir de la companyia de veïns, veïnes i amics del municipi de Banyeres, finalitzant la vetllada amb l’actuació del grup d’Havaneres Mediterrània i rom cremat a càrrec del Ton Figueras i Carles Ferràs.
Per últim, el dia 11 de setembre Diada Nacional de Catalunya, al cementiri de Banyeres va tenir lloc l’acte d’homenatge al soldat desconegut, seguit de l’ofrena de flors i de la lectura del manifest per part de l’alcaldessa de Banyeres, Núria Figueras. Amb una assistència d’unes 50 persones, entre ells, regidors de l’Ajuntament tant de la junta de govern com de l’oposició, la Massa Coral Banyerenca amb la resta d’assistents van cantar els segadors i els trabucaires d’en Montserrat Poch van acabar l’acte amb uns salves.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *