Nou servei municipal d’ocupació a Banyeres

L’Ajuntament Banyeres del Penedès conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, inicien un nou servei municipal d’atenció, orientació i acompanyament a la inserció laboral de les persones en situació d’atur o cerca de millora de feina per a tots aquells ciutadans del municipi que ho requereixin. A partir del 7 d’abril de 2022 aquest servei d’orientació laboral entrarà en funcionament.

Lloc de prestació de l’assistència: dependències de L’Ajuntament de Banyeres del Penedès
Dia de la setmana: Dijous
Horari: de 9.00 h a 14.00 h. L’atenció es produirà preferentment amb cita prèvia.

Per tal de gestionar el servei, s’informa que aquelles persones interessades a ser ateses ho poden gestionar a través del canal informatiu per a recerca de feina, donant-se d’alta prèviament en el següent enllaç: https://www.banyeresdelpenedes.cat/temes/treball/inscripcio-borsa-treball/

També es pot gestionar trucant al telèfon 977 67 13 50 per tal de concretar una primera entrevista personal.